Toimitusehdot

Bupu (Y-tunnus: 3012845-1) on suomalaista käsityötä myyvä verkkokauppa. Seuraavat toimitusehdot soveltuvat tilaamiseen verkkokaupassa.

Maksutavat ja kaupan ehdot

Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Ilmaiset toimituskulut aina yli 60e tilauksissa.

Käytössäsi ovat:

  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
  • Lasku- ja osamaksupalvelu: Collector Bank
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja American Express
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay ja Siirto

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Maksuna käy myös Collector lasku/osamaksu. Luotonantajana toimii Collector Bank AB, kysy tarvittaessa lisätietoja Collector laskuehdoista.

Toimitus

Pyrimme mahdollisimman nopeaan käsittelyyn sekä toimitukseen. Tilaus käsitellään 1-3 arkipäivässä ja tuote toimitetaan kuljetettavaksi tavallisesti 1-7 päivän sisällä, kuitenkin viimeistään 14 päivän sisällä tilauksesta mikäli tuote ehtii loppua varastosta. Mikäli tuotetta ei ole lainkaan saatavilla, se päivitetään verkkokauppaan tai ilmoitetaan tilaajalle välittömästi.

Yksittäisen tuotteen toimitus tapahtuu pääsääntöisesti kirjepostina. Mikäli tuotteen saatavuus viivästyy esimerkiksi toimittajien vuoksi, ilmoitamme siitä heti ostajalle. Viivästyksen syy voi olla myös esimerkiksi Postin toimintaan liittyvä viive, jolloin voit kysyä muista toimitustavoista tilauksen yhteydessä. Vaihtoehtoina on myös toimitus pakettina muiden toimittajien kautta. Kaikkien toimitustapojen hinnat ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Kirjeposti toimitetaan perille neljässä työpäivässä, mutta huomaathan, että Posti ei käsittele kirjepostia tiistaisin. Kiireellisissä tilauksissa ota yhteys osoitteeseen info@bupu.fi. Kaikkia tuotteita ei ole välttämättä varastossa, mutta varastot täydentyvät jatkuvasti. Mikäli tuotteen lähettäminen viivästyy normaalista toimituksesta (1-7päivää) yli 5 päivää, saat ilmoituksen tilauksen yhteydessä jättämääsi sähköpostiosoitteeseen.

Jyväskylän alueella on mahdollista myös sopia toimituksesta/noudosta veloituksetta! Valitse tässä tapauksessa tilauksen yhteydessä toimitustavaksi nouto ja ota yhteyttä info@bupu.fi.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Tarkista paketin kunto heti sen saapuessa, mikäli paketti/kirje on vaurioitunut kuljetuksessa, tee välittömästi vahinkoilmoitus kuljettavalle yritykselle. Mikäli tuote on vaurioitunut, ota yhteyttä myös osoitteeseen info@bupu.fi. Avaamattomilla pakkauksilla on 14 päivän palautusoikeus kuluttajansuojalain mukaisesti.

Vaihdot ja palautukset

Mikäli palautat tuotteen, ota aina ensin yhteys osoitteeseen info@bupu.fi Myyntikuntoinen (avaamaton) tuote voidaan vaihtaa toiseen tuotteeseen tai palauttaa 14 päivän kuluessa saapumisesta. Maksu palautetaan asiakkaalle, kun tuote on palautunut ja tarkistettu. Palautuksesta aiheutuvia postituskuluja ei korvata, vaihdettavan tuotteen toimituksesta ei veloiteta erikseen. Postiennakolla tehtyjä palautuksia ei lunasteta. Postita palautettava/vaihdettava tuote asianmukaisesti pakattuna, tuotteen mukana on lähetettävä liite josta ilmenee alkuperäisen tilauksen tiedot sekä tilaajan nimi. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön sekä alkuperäisessä pakkauksessaan.

Reklamaatiot

Mikäli tuote on vastaanotettaessa viallinen, ota välittömästi yhteys osoitteeseen: info@bupu.fi.

Huomaathan, että tuotteet ovat käsityötä, joten pieniä variaatioita voi tuotteiden välillä olla. Bupu pidättää oikeuden pieniin muutoksiin tuotteissa, jotka eivät olennaisesti vaikuta tuotteen ulkonäköön tai käyttöön, tämän kaltaiset muutokset voivat johtua esimerkiksi koruosien toimittajan tekemistä muutoksista. Tämä tarkoittaa sitä, että aiemmin ostettu koru saattaa olla hieman erilainen kuin uusin malli. Mikäli tuote muuttuu olennaisesti, uusi kuva päivitetään nettisivuille välittömästi.